Ya Allah. Menangis Norman Bila Dapat Tahu Abby Abadi Bayi Meninggal Dunia Dalam Kandungan

Usaha Abby Abadi untuk memperolehi cahaya mata hasil perkahwinan terbaharunya gagal apabila bayi yang dikandungkan meninggal dunia.
Suaminya Muhammad Faizal Zakaria memberitahu, isterinya baru sahaja dimasukkan ke sebuah pusat perubatan swasta pada Isnin bagi proses mengeluarkan janin.

“Usia kandungan isteri saya sudah memasuki lima bulan dan bayi sudah mempunyai cukup sifat.

“Semalam ketika membuat pemeriksaan di sebuah klinik, doktor mendapati bayi berkenaan sudah tidak bergerak,” katanya kepada mStar Online.
Tambahnya, Abby kini berada dalam keadaan stabil namun doktor harus mengeluarkan janin tersebut secara normal.

“Kami masih terkejut dan bersedih, mungkin belum ada rezeki dan kami reda,” ujarnya.
Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abd Manan, 40, berkahwin dengan Muhammad Faizal, 43, pada 14 Ogos 2015 iaitu perkahwinan ketiganya.
Sebelum itu dia berkahwin dengan aktor Norman Hakim dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Mohamed Danish Hakim, 12, Marissa Dania Hakim, 10, dan Maria Danisha Hakim yang kini berusia tujuh tahun.

Pasangan itu bercerai pada tahun 2008.
Dia kemudiannya bertemu jodoh dengan Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 25, pada 2013 sebelum bercerai selepas 11 bulan berumah tangga

4 Lagi Gambar Seterusnya Yang Lemah Semangat Tolong Jangan Tengok. Klik Gambar Kotak Di Bawah dan Masukkan Password ( 1234 )

Mak Aik. Patutlah Letak Jawatan. Jururawat Cantik Letak Jawatan Dan Mohon Maaf Kerana ‘Terlalu Seksi’

AKIBAT gambar berpakaian seragam yang dikatakan ‘terlalu seksi’ menjadi tular, seorang jururawat sebuah hospital swasta di Isan, Thailand, terpaksa meletak jawatannya selepas ia tidak disenangi pihak pengurusan..

Gambar Parichat ‘Pang’ Chatsri, 26, berpakaian seragam jururawat yang agak ketat dengan skirt di atas lutut mengundang komen negatif di media sosial selepas disiarkan di laman web Thai Nurse Lovers Association.

Menurut Daily Mail, ada pengguna media sosial menuduhnya berpakaian tidak sopan dan mencalarkan profesion jururawat.

Berikutan komen negatif itu, Parichat memohon maaf secara terbuka.

“Saya sudah memberi penjelasan kepada pihak pengurusan hospital namun mereka anggap kejadian itu merendahkan imej hospital.

“Saya faham dan tidak mahu ia diperbesarkan, jadi saya letak jawatan.“Saya memohon maaf kepada semua Majlis Jururawat dan Bidan Thailand serta hospital,” katanya.

Menurutnya, dia tidak mahu menimbulkan masalah dan bertanggungjawab terhadap kejadian itu.

5 gambar seterusnya hanya untuk 18 thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah Dan Masukkan Password ( 1234 )

Maafkan saya ibu, Ampun saya ayah. itulah luahan gadis berusia 23 tahun melutut di hadapan kedua orang tuanya setelah didakwa menjadi mangsa rogol oleh manjikannya sendiri

Maafkan saya ibu, Apunkan saya ayah|itulah luahan gadis berusia 23 tahun melutut di hadapan kedua orang tuanya setelah didakwa menjadi mangsa rogol oleh manjikannya sendiri di Oman Arab Saudi sejak dua tahun lalu

Gadis kampung yang berasal dari negeri seberang ini berkata,dia bekerja sebagai tenaga kerja wanita di Negeri Itu semata mata untuk membantu keluarganya yang hidup susah dikampung.

Mangsa ditempatkan dengan majikan yang dikenali sebagai Khaliq Saidi,akan tetapi keadaan menjadi pilu apabila mangsa diperlakukan seperti hamba hingga dirogol berkali kali dan mengandung.

Tak tahan dengan hal itu,mangsa kemudian lari dan membuat laporan di kedutaan indonesia di Oman,beliau pun dihantar balik keindonesia dan sampai kekampung halamannya pada 18 march lalu.

“Saya sangat sedih melihat keadaannya,ia telah meminta maaf kepada ibu bapanya kerana balik dalam mengaibkan”kata sumber.

Menurut sumber yang sama berkata,mangsa sebelumnya dipaksa oleh suspek untuk menggugurkan kandungan yang sudah pun berusia 8 bulan.Namun mangsa menolak dan melarikan diri dari rumah majikannya itu.

Bagaimana pun ibu bapa mangsa meminta bantuan bagi mana mana pihak yang mampu untuk menuntut keadilan terhadap anak gadis mereka.

Video Penuh – Isteri Orang Kantoi Dengan Lelaki Bangla, Wanita Ini Marah Kerana Menangkapnya

Alor Setar – Seorang wanita telah di tangkap ketika melakukan perbuatan yang tidak sepatutnya bersama seorang pendatang asing warga Bangladesh.

Kejadian tersebut dikatakan berlaku di Taman Jubli pada semalam, wanita terbabit di yang juga merupakan isteri orang telah kantoi bersama dengan bangla tersebut .

Merujuk kepada video yang berdurasi selama 1 minit 39 saat telah tular di media sosial menunjukkan wanita tersebut yang cuba mempertahankan lelaki bangla yang kantoi bersamanya itu.

Wanita tersebut juga ada mengatakan bahawa ” Lelaki buat semua boleh saja tapi kalau perempuan buat semua

Orang ramai yang berjaya menangkap serta merakamkan video terbabit ternyata tidak berpuas hati apabila wanita terbabit terus mempertahankan lelaki bangla terbabit.

Wanita tersebut tetap cuba melindungi bangla terbabit yang kelihatan duduk di belakangnya akibat ketakutan apabila perbuatan mereka terkantoi dengan orang ramai.

Walaupun wanita terbabit bergelar isteri orang tetapi dia masih lagi cuba mempertahankan skandalnya itu kerana melalui percakapannya turut membela lelaki terbabit dengan mengatakan bahawa bangla terbabit tidak membawanya lari tetapi dia mengikutnya dengan rela hati

6 Gambar- Pengantin Wanita Pengsan Dan Di Larikan Ke hospital Selepas Malam Pertama

Seorang wanita yang baru saja berkahwin terpaksa di larikan kehospital karena mengalami kecideraan teruk di bagian kemaluan selepas mengadakan malam pertama dengan suaminya.

Kejadian yang berlaku  itu dikatakan si isteri,meraung kesakitan selepas beberapa minit mereka bersama, “isterinya meraung kesakitan akibat saiz penis suaminya terlalu besar dan telah menyebabkan isterinya pengsan, kata adik mangsa.

Selepas kejadian itu, isterinya itu telah di kejarkan ke hospital dan pihak hospital mengesahkan vagina isterinya mengalami kecedaraan dan terkoyak akibat daripada hubungan seks mereka itu.

Salah satu mitos yang di yakini banyak orang, khusunya mereka wanita yang berusia muda adalah kemaluan lelaki yang besar dapat membuat hubungan mereka akan menjadi lebih menarik dan memuaskan.

Kononya mereka percaya sensasi yang dirasakan jauh lebih nikmat, padahal dalam faktanya banyak wanita yang tertipu dengan kepercayaan itu dan pada akhirnya tersiksa dengan ukuran penis pasangannya yang terlalu besar.

Hingga hubungan intim menjadi satu keterpaksaan yang mahu tidak mahu harus di lakukan dan ingin segera cepat selesai karena kesakitan.

Ramai sebenarnya wanita yang sudah menikah mengakui jika saat penis berukuran besar masuk mereka bukan merasakan kenikmatan malah sebaliknya, dengan sakit yang luar biasa akan membuat semangat hubungan intim menjadi hilang.

Beberapa pakar juga menjelaskan meskipun liang vagina wanita memang di ciptakan dengan bentuk elastis dan mengikut ukuran penis, namun vagina juga memiliki batas tertentu untuk menahan rasa sakit jika ukuran penis terlalu besar.

Ramai lelaki berpikir jika memiliki penis besar adalah simbol kejantanan yang tangguh, tapi sebenarnya ke elastisan vagina wanita sebenarnya bukan untuk itu, akan tetapi di peruntukkan bagi proses persalinan dan bukan untuk sensasi kenikmatan hubungan intim suami isteri.

 

8 Gambar – Dua Beranak Dirogol Lelaki Tidak Dikenali, Seorang Maut

Dua Beranak Dirogol Lelaki Tidak Dikenali, Seorang Maut -Dua beranak kena rogol pria tidak dikenal, seorang maut | Mayat seorang perempuan yang merupakan guru wanita ditemukan dalam kondisi mengerikan terpercaya di rampok, diperkosa sebelum dibunuh dengan sadis.

Trinni Mamahit (54), guru sekolah menengah di Manado desa Teleti ditemukan di dalam kamarnya terlentang dengan kondisi telanjang.
Sementara anaknya yang merupakan seorang penuntut kolej yang dikenal sebagai mawar 19 tahun juga ditemukan tidak sadarkan diri dengan efek tikaman dibagian punggung dada, dan juga memar dikepala di duga dipukul menggunakan benda keras sebelum diperkosa.

 

Info yang diinformasikan kepada wartawan, kejadian ini terjadi pagi tadi kira kira jam 04:00 menjelang subuh.

Menurut hasil penyelidikan awal di tempat kejadian sempat terjadi perlawanan korban antara mawar dan tersangka mengingat ada bekas perkelahian.

Mawar yang kini di rawat di rumah sakit menceritakan kejadian, katanya dia didatangi seorang pria tidak dikenal melalui jendela kamarnya.

Ketika ia mejerit minta tolong kepala dan wajahnya dipukul dengan penda keras dan tersangka terus merogolnya.

Dalam kejadian itu mawar sempat melawan namun tersangka menikam punggung mawar sampai jatuh pengsan.

5 gambar anak mangsa Seterusnya hanya Untuk 18 Tahun Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di bawah dan masukkan Password ( 1234 )

Terbongkar Inilah 7 Pelakon Filem Por-no Yang Paling Kaya Di Dunia Yang Di Sembunyikan Selama Ini

Akhirnya Terkantoi Sudah! Inilah 7 pelakon filem luc#h paling kaya di dunia yang disembunyikan selama bertahun-tahun ini. Gaji pelakon no.7 tu yang paling tak masuk akal dan korang mesti kenal sangat orangnya. Memang panas dan amat memalukan. Astagfirullah!

Houston temasuk dalam senarai artis porno terkenal dewasa ini. Nama Houston melambung popular pada tahun 1999 bila memainkan peranan utama di filem “The 3 : Houston 620”. Dalam filem itu dia melakukan adegan seks dengan 620 orang lelaki, non-stop. Kariernya dalam industri ‘filem dewasa’ bermula sejak tahun 1995, bekerja sebagai penari bogel di Tropicana. Jumlah pendapatan Houston mencecah lebih dari $1 juta setahun.

6. HILLARY SCOTT

Pelakon porno berambut perang ini mengakui telah bercinta dengan lesbian sejak usia 11 tahun. Dalam industri filem porno, Hillary Scott banyak meraih anugerah, di antarannya bintang ‘Oral Sex Scene Terbaik’ (2006), ‘Best Group Sex Scene’ (2007), dan ‘Orgamsic Oralist’ (2006). Hillary mendapat kontrak eksklusif bernilai jutaan dolar dengan SexZ Pictures, dan ini adalah kontrak bintang porno termahal dalam sejarah, pendapatan Hillary Scott $2 juta setahun.

5. MARIA TAKAGI

Maria Takagi, ataupun Rika Inoue, bintang porno berasal dari Jepun ini adalah bintang yang paling terkenal dengan bayaran tertinggi di Jepun. Pendapatannya mencapai $2.6 juta setahun. Maria mendapat anugerah untuk ‘Konversasi Terbaik’ pada tahun 2003 – merupakan penghargaan rasmi untuk bintang porno Jepun.

 4 Gambar Seterusnya Hanya Untuk 18 Thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah dan Masukkan Password (1234 )

Memang Ramai Yang Tak Tahu Lagi kan. Inilah 7 Kelebihan Nikah Dengan Janda Berbanding Gadis Dara.

Janda bermakna wanita yang tidak bersuami lagi, mungkin kerana telah bercerai dan kerana ditinggal mati oleh suaminya.

Sayangnya, budaya ketimuran memberi kesan negatif kepada janda daripada duda. Kaum janda seringkali diletakkan sebagai wanita pada posisi yang rendah, lemah, tidak berdaya dan memerlukan belas kasih sehingga dalam keadaan sosial budaya seringkali wujud ketidakadilan.

Sebahagian besar lelaki ingin berkahwin dengan wanita bujang. Malah status lelaki sebagai duda pun masih akan mensasarkan wanita bujang. Adakah perlu nikah dengan bujang? Tentu tidak!

Wanita yang menyandang status sebagai janda pun masih layak untuk dinikahi. Baik oleh duda atau lelaki yang belum pernah berkahwin sebelum ini. Berikut 7 kelebihan jika menikahi seorang janda.

Banyak tahu tentang hubungan

Seorang wanita yang menyandang status sebagai seorang janda memang tahu lebih banyak tentang seorang lelaki, tentang hubungan lelaki dan wanita. Sekurang-kurangnya dia telah mempunyai pengalaman yang cukup.

Tidak hanya itu, wanita seperti ini boleh memahami dunia batin seorang lelaki, sehingga dia faham betul apa yang harus dilakukan dan tidak perlu dilakukan. Hal ini tentu akan membantu seorang lelaki memiliki perasaan tenang dalam menjalani hubungan asmaranya.

Janda tidak banyak menuntut

Seorang janda yang telah mempunyai anak akan cenderung tidak ingin banyak bermimpi tentang hubungan. Ertinya dia sama sekali tidak memerlukan seorang yang romantis, penuh dengan kata manja, drama, dan lain sebagainya. Dia mungkin telah banyak bermimpi di perkahwinan pertamanya. Dia tidak akan banyak menuntut saat menjalani hubungan dengan anda.

Dia akan ‘Memanusiakan’ anda

5 Gambar Seterusnya Hanya Untuk 18 Tahun ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak DI Bawah dan Masukkan Password ( 1234 )

Tersebar 12 Gambar Percutian Nora Danish Di Bali Di Kecam Oleh Netizen Kerana Terlalu Seksi Sehingga MenampakKan Anu?

12 Gambar Percutian Nora Danish Di Bali Di Kecam Oleh Netizen Kerana Terlalu Seksi Sehingga MenampakKan Anu?

Foto Percutian Nora Danish Dikecam Oleh Netizen.

Baru-baru ini Nora Danish telah memuat naik gambar percutian mereka di Bali. Walaubagaimanapun percutian mereka ini telah dikecam dan menyebabkan perbalahan antara netizen.

 

Ada yang mengutuk dan ada yang memuji dan ada juga yang mempertahankan Nora Danish. Percutian ini bukanlah hanya mereka berdua tetapi boleh dikatakan hampir semua keluarga mereka berdua pergi sekali.

4 Gambar Seterusnya. Hanya Untuk 18thn Ke Atas Sahaja. Klik Gambar Kotak Di Bawah dan Masukkan Password ( 1234 )